G-Sleuteltjes

De G-Sleuteltjes zijn het kinderkoor van MPG, de groep waar het ooit allemaal mee begon.

40 tot 50 kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar die onder leiding van hun eigen jonge artistieke leiding ieder jaar een vrolijke familiemusical op de planken brengen. De kinderen zijn afkomstig uit Gaanderen en de wijde omtrek.

Uitbundige kinderen die graag in de spotlight staan en hun toekomstige carrière als popster al hebben uitgedacht, maar ook verlegen kinderen die graag zachtjes meezingen met de radio vinden hun plek binnen de G-Sleuteltjes. De één speelt graag een hoofdrol, de andere gaat liever met de meute mee maar iedereen is welkom. Angsten worden overwonnen, grenzen worden gelegd, talenten worden ontwikkeld en er worden vriendschappen gesloten. Daarnaast wordt er veel lol gemaakt.

Tijdens het repetitieproces en in de schouwburg worden de kinderen ondersteund en begeleid door een groot team vrijwilligers dat vooral bestaat uit ouders van de kinderen en hun inmiddels wat oudere voorgangers. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd op het podium staan, in een mooi kostuum voor een prachtig decor.

Artistieke leiding

Regisseur: Eefje Ernst
Dirigent: Sander Spaan
Choreograaf: Femke Niewenhuis

Producties

G-Sleuteltjes speelt gemiddeld eens per jaar een musical. 
Ze brengen ieder seizoen een voorstelling op de planken in de ‘kleine’ Seesing Flex Zaal in het Amphion Theater te Doetinchem. Ze spelen meestal op zaterdagavond, zondagochtend en zondagmiddag een voorstelling. Onder de naam ‘MPG Jeugdtheater’ spelen zij familievoorstellingen die doorgaans geschikt zijn voor bezoekers vanaf 6 jaar.

Daarnaast worden er ook andere bijzondere locaties gekozen voor producties en optredens.

Op dit moment werkt de groep aan de Disney musical ‘The Jungle Book Kids’. 

Lid worden

Door de prettige sfeer en kwaliteit van onze voorstellingen zijn de G-Sleuteltjes erg populair.
Hierdoor hebben wij helaas een wachtlijst voor nieuwe leden.

Meisjes van 8 tot 11 jaar en jongens van 8 tot 14 kunnen zich altijd aanmelden voor deze groep.
Aanmelden voor de wachtlijst is geheel vrijblijvend. Zodra je kind aan de beurt is krijg je een oproep met verdere informatie.
Je kind mag dan een aantal keer meer repeteren voor hij of zij definitief wordt ingeschreven.

De gemiddelde wachttijd is momenteel anderhalf jaar. 

Voor onze musicalproducties hebben wij een aantal nominaties mogen ontvangen.